Wie zijn wij?

ons logo

Het ModelSpoorTeam de Maaslijn

ModelSpoorTeam de Maaslijn. Een  enthousiast vriendenteam met veel kennis.   De meeste teamleden zijn al sinds 1985 bezig in team- en clubverband. Bovendien met een goede naam in de modelspoorhobbywereld. Onze up-to-date modelspoorbanen oogsten veel waardering. Met een groot netwerk bij verenigingen, fabrikanten en andere organisaties.

Onze teamleden. Uit gebied, waar grenzen van provincies Gelderland, Noord Brabant, Limburg en Nordrhein Westfalen (D) elkaar raken met Nijmegen en Kleve (D) als grootste steden.

Clubhuis. Staat ten zuiden van Nijmegen op een bedrijventerrein in Milsbeek. Elke donderdag gezellige clubavond met de mogelijkheid om met hobby bezig te zijn. Met keuken, praat- en werkruimtes.

Werkplaats. Zit op dezelfde locatie. Met opslagruimte voor onze banen. Hier wordt onder andere gebouwd aan tentoonstellingsbanen.

Kernactiviteit. Modelspoorhobby. Het bezoeken van spoorwegmusea, tentoonstellingen en ruilbeurzen. Deelname aan leuke, gezellige, grotere en kleinere tentoonstellingen in binnen- en buitenland.

Modelspoorbanen. Onze banen zijn verschillend qua grootte en thema. Alle banen modulair met (foto)achtergrond en verlichting boven baan. Treinenloop digitaal en computergestuurd.

Internetsite. www.demaaslijn.com

logo nmf

Ons team is lid van de Nederlands Modelspoor Federatie (NMF) regio Gelderland.

Als U meer wil weten, neem dan contact met ons op via  Contact email (aanklikken svp). Wij vertellen U daarna graag meer over ons team en onze modelspoorbanen.