Overzicht van onze banen

Overzicht van onze tentoonstellingsbanen

De actuele banen, waar we mee naar tentoonstellingen gaan, zijn:

m_IMGA0179

1. Souvenirs de Vacances Français met motieven uit zonnig zuid Frankrijk, HO,  nodig oppervlak circa 16.00 x 5.00 meter; klik hier voor de nieuwste filmbeelden over deze baan.

2. Neuburg Waldhofen an der Jagst met motieven uit de 60-er jaren in Duitsland met station, lokdepot, dorp en museumlijn, HO en HOm, nodig oppervlak 14,50 x 5,50 meter; klik hier voor de nieuwste  filmbeelden van deze baan.

3. m_S1470018aFlämsbana Berekvam over één van de grootste attracties in Noorwegen: de Flåmsbana, HO, nodig oppervlak 10,00  x 4,50 meter, klik hier voor de nieuwste filmbeelden over deze baan .

b

4. CFV Colombier-le-Vieux Frankrijk, gebaseerd op de Chemin de Fer du Vivarais (CFV) met de originele railbussen van deze museumspoorlijn, een kloof met een brug, het station Colombier-le-Vieux  en de halteplaats Arlebosc. Met veel beweging, HOm, benodigd oppervlak circa 4.50 x 4.50  meter. Meer informatie is te vinden op de bladzijde met CFV Colombier-le-Vieux. Klik hier voor de nieuwste filmbeelden van deze baan.

5. CFV Lamastre van de Chemin de Fer du Vivarais in zuid Frankrijk, HOm, benodigd oppervlak 3.00 x 5.00 meter.  Klik hier voor brandnieuwe  filmbeelden van deze baan. Deze baan kan worden gecombineerd met CFV Colombier-le-Vieux.

Naast de baan plaatsen wij een informatiezuil met een beeldscherm, waarop eigen films van de betreffende spoorwegen en onze banen te zien zijn.

Niet alleen maar praten, maar bouwen

Gewerkt wordt aan diverse nieuwe banen:

1. Écluse 11. Frankrijk noordoost HO. Zoals het vroeger was, HO, netto circa 0.80 x 2,40 meter

2. Gare Frontière – Grenzbahnhof Vogelsheim grens Frankrijk Duitsland, HO, netto circa 8.60 x 3.00 meter.

3. Nordlandsbanen   Noord Noorwegen, HO, netto circa 8.00 x 2.50 meter.   Klik hier voor een film over het voorbeeld met beelden van de Nordlandsbanen

4. Tolofjord Zuid Noorwegen, netto circa 6.20 x 1.50 meter. Naar voorbeelden uit het zuiden van Noorwegen.