Overzicht van onze banen

Overzicht van onze banen

De actuele banen, waar we mee naar tentoonstellingen gaan, zijn:

1. Souvenirs de vacances françaises met motieven uit zonnig zuid Frankrijk, HO,  nodig oppervlak circa 16.00 x 5.00 meter; klik hier voor de nieuwe filmbeelden over deze baan.

m_IMGA0179

Souvenirs de vacances française, Frankrijk

2. Neuburg Waldhofen an der Jagst met motieven uit de 60-er jaren in Duitsland met station, lokdepot, dorp en museumlijn, HO en HOm, nodig oppervlak 14,50 x 5,50 meter; klik hier voor de nieuwe  filmbeelden van deze baan.

Neuburg Waldhofen an der Jagst, Duitsland

3. Flåmsbana Berekvam over één van de grootste attracties in Noorwegen: de Flåmsbana, HO, nodig oppervlak 10,00  x 4,50 meter, klik hier voor de brandnieuwe filmbeelden over deze baan .

m_S1470018aFlåmsbana Berekvam, Noorwegen

4. CFV Colombier-le-Vieux Frankrijk, gebaseerd op de Chemin de Fer du Vivarais (CFV) met de originele railbussen van deze museumspoorlijn, een kloof met een brug, het station Colombier-le-Vieux  en de halteplaats Arlebosc. Met veel beweging, HOm, oppervlak 4.50 x 4.50  meter. Meer informatie is te vinden op de bladzijde met CFV Colombier-le-Vieux. Klik hier voor filmbeelden van deze baan.

b

CFV Colombier-le-Vieux

5. CFV Lamastre van de Chemin de Fer du Vivarais in zuid Frankrijk, HOm, benodigd oppervlak 3.80 x 5.00 meter.  Klik hier voor filmbeelden van de oude uitvoering van deze baan. Deze baan kan worden gecombineerd met CFV Colombier-le-Vieux.

lamastre stationCFV Lamastre, Frankrijk

Niet alleen maar praten, maar bouwen

Gewerkt wordt aan drie nieuwe banen:

1. Tolofjord Zuid Noorwegen, HO, HOm, netto circa 6.20 x 1.50 meter.

2. Gare Frontière – Grenzbahnhof Vogelsheim Duitsland, HO, netto circa 8.60 x 3.00 meter.

3. Nordlandsbanen Noord Noorwegen, netto circa 7.50 x 2.50 meter. Klik hier voor een film over de Nordlandsbanen van de Noorse spoorwegen